Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Denna bild är direkt före första behandlingen samt direkt efteråt.

Denna bild är direkt före första behandlingen samt direkt efteråt.

Nya kombinationsbehandlingar!

Publicerad: 30/5, 2021

Vi försöker hitta nya hudvårdande produkter och behandlingar. Vi söker produkter och behandlingar som självklart skall vara säkra och väldokumenterade.

Bästa sättet att prova behandlingar är på oss själva som testpiloter. Nu har vi tittat och provat på kombinationsbehandling med Reviderm Skinneedler och PTX-T33. Båda behandlingarna har vi utövat som separata behandlingar sedan tidigare och vi kände oss med vår erfarenhet mogna att utveckla. Båda behandlingarna är effektiva. Därför bör man ha nyttjat någon form av avancerad hudvård förut för att fortätta "trappa" upp sina behandlingar. Denna behandling är inte någon behandling för nybörjare utan en fortsättning på föregående behandlingar alltså.

Men det är aldrig för sent att börja med hudvård för att senare prova på en avancerad behandling, förstås måste huden ha en viss tolerans och att man för övrigt är frisk.

Den här behandlingen arbetar på att stimulera hudens collagen, spänst, fasthet, pordjup, pigmenteringar, ärrbildningar efter svunnen ackne och linjer etc. Som Ni förstår är det en ganska komlpex behandling. Detta är just vad många kunder efterfrågar.

Under behandlingen upplevs en brännande känsla som relativt fort går över sedan behandlingen avslutats. En viss fjällning kan uppstå någon dag efter behandlingen och detta är helt normalt.

Vi är väldigt nöjda med resultat som vi åstadkommit och känner att huden fått nytt glow och huden känns lite nyväckt.

Behandlingen rekomenderas som enskild eller som kurbehandling

 

Se alla nyheter »

Denna bild är tagen Dag 1 efter behandling!

Denna bild är tagen Dag 1 efter behandling!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK